SLIDE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ"

 

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

ΝΕΩΡΙΟ


Παραθαλάσσια περιοχή που βρίσκεται στο δυτικό μέρος του νησιού και απέχει 3 χλμ. από την πόλη. Το συναντάμε σε μια κατάφυτη με πεύκα τοποθεσία. Διαθέτει δυο πανέμορφες αμμουδιές, το Μικρό και το Μεγάλο Νεώριο που θεωρούνται οι ωραιότερες του νησιού. Ενώ εξαιρετικής ομορφιάς είναι η μικρή παραλία, γνωστή με την ονομασία το Λιμανάκι της Αγάπης. Εδώ οι λάτρης της κολύμβησης θα περάσετε αξέχαστες ώρες ηρεμίας και χαλάρωσης, ενώ όσοι το επιθυμείτε μπορείτε να εξασκηθείτε στα θαλάσσια σπορ.

Η περιοχή προσφέρετε και για νυχτερινές βόλτες. Φημίζεται για το μαγευτικό της ηλιοβασίλεμα το οποίο μπορείτε να το απολαύσετε είτε σεργιανίζοντας στην παραλία είτε απολαμβάνοντας το γεύμα σας στις γραφικές παραλιακές ταβέρνες.
Κοντά στο Νεώριο βρίσκεται ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού, ο Ρωσικός Ναύσταθμος. πηγή

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ BLOG

Creative Commons License Αυτό το blog ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική)
του περιεχομένου τou blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου
με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως ellinikanisia.blogspot.comό σύνδεσμο (link) που να οδηγεί ηλεκτρονικά τον επισκέπτη
στην αντίστοιχη σελίδα του blog