SLIDE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ"

 

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΗΣ



Ο Καραβοστάσης είναι το λιμάνι του νησιού. Πρόκειται για ένα κλειστό, ασφαλές φυσικό λιμάνι, που περιβάλλεται από κοκκινωπά βράχια. Στην είσοδό του βρίσκονται και δύο βραχονησίδες. Απέχει 3 χλμ. από τη Χώρα. Γύρω από το μικρό γραφικό λιμάνι είναι κτισμένος ο ομώνυμος οικισμός.
Τα τελευταία χρόνια ο Καραβοστάσης έχει αναπτυχθεί πολύ τουριστικά. Ο ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός επισκεπτών που καταφθάνουν στο νησί τους καλοκαιρινούς μήνες, ώθησε τους κατοίκους να ασχοληθούν περισσότερο με την τουριστική αξιοποίηση του τόπου τους. Έτσι, κοντά στο λιμάνι θα βρείτε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Επίσης, στην περιοχή λειτουργούν ταβέρνες στις οποίες θα δοκιμάσετε τη ντόπια κουζίνα και παραθαλάσσια μπαράκια που φροντίζουν για τη διασκέδαση των επισκεπτών του νησιού.
Θα κολυμπήσετε στην αμμώδη παραλία του οικισμού, με τα καθαρά νερά.


holiday.gr

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ BLOG

Creative Commons License Αυτό το blog ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική)
του περιεχομένου τou blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου
με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως ellinikanisia.blogspot.comό σύνδεσμο (link) που να οδηγεί ηλεκτρονικά τον επισκέπτη
στην αντίστοιχη σελίδα του blog