SLIDE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ"

 

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

ΜΑΣΟΥΡΙ


Το Μασούρι είναι ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της Καλύμνου. Επίνειο της περιοχής αποτελεί η εκπληκτική παραλία του, η οποία θεωρείται από τις ωραιότερες του νησιού. Βρίσκεται σε απόσταση 9 χλμ. από τη Πόθια.
Η απέραντη παραλία του με τα καταγάλανα νερά συγκεντρώνει πλήθος λουόμενων καθώς είναι μια από τις πολυσύχναστες πλαζ του νησιού. Εκτός από την καθαρότητα των νερών του, εντυπωσιάζει τους επισκέπτες της με την καταπληκτική θέα που διαθέτει προς τα ερημονήσια.
Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και η παραλία Αρμεός, με την ξεχωριστή άγρια ομορφιά η οποία είναι ιδανική για όσους επιζητούν ησυχία και απομόνωση.

Από τα αξιοθέατα της περιοχής αξίζει να επισκεφθείτε την εκκλησία της Παναγίας του Καστελίου, που είναι κτισμένη κοντά στα ερείπια του κάστρου Καστέλι.
Ακριβώς απέναντι από το Μασούρι βρίσκεται το νησάκι Τέλενδος.
Στο Μασούρι υπάρχουν ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα.

www.holiday.gr

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ BLOG

Creative Commons License Αυτό το blog ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική)
του περιεχομένου τou blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου
με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως ellinikanisia.blogspot.comό σύνδεσμο (link) που να οδηγεί ηλεκτρονικά τον επισκέπτη
στην αντίστοιχη σελίδα του blog